Teoria Aventurii

Take 1: Sillicon Valley

Plecarea in US

Dupa indelungi discutii intre noi, intre noi si developeri din Bay Area, intre noi si Paul Graham, intre mine si WizardAcademy am decis urmatoarele:

In iulie plec singur in SUA cu chemare din partea board-ului Wizard Academy pentru a participa la seminarul(inca neanuntat pentru anul curent) World Changers unde sunt alesi 24 de attendees din toata lumea. Am fost ales sa particip anul trecut, insa nu am putut din lipsa de fonduri si din cauza BAC-ului care incepea in 3 zile. Plus ca aveam 2 saptamani pentru a obtine viza. Suffice to say ca am incercat sa obtin pana si un internship la Academie(in conditiile in care ei nu au program de internship), printre altele, dar nu aveam cum sa ajung. Cu 2 saptamani inainte de seminarul de anul acesta vor inaugura Engelbrecht House, unde probabil vom sta. Astept cu nerabdare sa cunosc cei 2 laureati ai premiului Nobel(inca neanuntati pe site) ce vor fi lectori alaturi de Roy Williams, precum si reporterul de la Wall Street Journal.

In ordine, astept o confirmare de la coordonatorul Academiei(trebuie sa reinnoiesc application-ul), ca apoi sa imi programez interviul pentru viza. In mod ideal si realizabil voi avea in jur de 5-600E de cheltuiala in US. Adica vreo 7-800$, in functie de cat ma costa biletul avand in vedere ca il cumpar on short notice. Ce voi face dupa seminar vom spune in alt episod. :)

Also, invat Ruby on Rails momentan si recladesc intreg proiectul pornit. Which is ok, mai bine acum decat mai tarziu.

aprilie 25, 2007 1:04 pm - Posted by | Progress, Real Life, Startup

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu