Teoria Aventurii

Take 1: Sillicon Valley

Paradoxul zilei de miine

Lumea se schimba in jurul nostru. Vad asta tot mai mult in fiecare zi si realizez tot mai clar contextul acestei schimbari, unde ma aflu eu, unde se afla generatia mea. Stiu ca acum noi suntem viitorul insa nu ma amagesc, si noi vom imbatrini. Nu vreau sa par pesimist, privesc viata ca un lucru minunat in tot ce inseamna si realizez vazindu-mi rudele de diferite virste ca, voi trai diferit de la an la an, ma voi modifica radical. Realizez insa ca, mai „in putere” decit acum nu voi mai fi cel putin fizic, nu, mint, barbatul atinge maturitate fizica in jur de 28 de ani, totusi… Daca acum o luna imi spuneam ca trebuie sa termin pregatirile pentru a incepe un nou capitol ei bine, acum simt in sfirsit ca s-a miscat ceva si am pornit. Unde? Pe drumul autodefinirii binenteles, adica pe un drum asumat.

Imi simt pasii mici dar siguri. Imi inchipui ca astfel de posturi despre lucruri definitive devin plictisitoare, dar ce sa-i fac daca simt ca in fiecare zi mi se deschid tot mai multe porti in fata. Partea proasta e ca ma fac sa ma simt tot mai mic.

E in firea lucrurilor ca spatiul personal sa para tot mai mic si totusi, lumea tot mai mare. Un paradox neplacut. Ma mai gindesc eu pe parcurs si va mai spun ce vad.

Reclame

aprilie 24, 2007 7:30 pm - Posted by | Real Life

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: