Teoria Aventurii

Take 1: Sillicon Valley

Ce aveti voi

Azi sunt in Pitesti, maine ma duc sa imi fac pasaportul. De dimineata am fost la Media Galaxy si i-am aratat Mihaelei Irimia -Marketing Manager- ce misto sunt obiectele din planul de marketing. A concluzionat ca era super daca aveam un DTP-ist, ca treceam direct la treaba. Dar suntem studenti si n-avem nici un chior. Nici DTP-ist.
Oricum, nu ma hazardez dar mie mi s-a parut foarte ok tipa. Multi-tasking, e clar ca era foarte ocupata dar pare a trage si in directia noastra. Oricum primii care se risca vor castiga. Nu poti cumpara outdoor mai eficient in Romania pentru ~150E/luna la o campanie de 3 luni. Costa 500E un panou obosit prin zona Orhideea, deci da. Plus ca e nou, plus ca e mobil, mai e si 3D si are creatia dezlegare. Daca ati aterizat intamplator aici e vorba de planul de outdoor alternativ ce poate fi gasit la sectiunea downloads.

Dar, revenind la titlu, ne gandeam ieri ce avem noi, material vorbind si ca sprijin. Esti gata? Nu avem nimic.

Ce ar fi fost bine sa avem? Independenta financiara pentru cel putin 6 luni, cat mai mult. Adica o suma care sa ti-o dea ai tai si sa-ti zica uite ba fa ce vrei cu astia. Vreo 2-3000E macar ne ajungeau pentru o chirie ca burn rate-ul e foarte mic. Nu mai zic de situatia in care primeai 5000E+ sa-i investesti in ceva, e exclus. Amandoi provenim din familii cu un singur parinte si salariul parintilor adunat e de vreo 600E. Frustrant, teribil, grav. Tot ce avem sunt 3500E din partea lui Andrei. In rest, n-avem.
Sprijin moral si sfaturi competente la discretie. N-avem. Si asta e mai important. E foarte nasol sa nu ai crengi de care sa te legi ca sa obiectivezi anumite idei. N-avem un sistem de referinta. Ma gandeam cat de usor era daca vreunul din parintii nostri ar fi avut o afacere. Sau macar o tentativa candva. Sigur te ajutau cu ceva. Aici ne-au ajutat mult informatiile obiective aduse la masa de Radu Georgescu. A dovedit multa rabdare si bunavointa fata de noi.
Ciudat, lista cu ce nu avem era mult mai lunga dar am uitat din elemente pe parcurs.
Ca sa inchei pe un ton pozitiv insemnarea asta, o amintesc pe Sacha, prezenta feminina care ne viziteaza pentru 2 saptamani.

Sacha

Reclame

aprilie 12, 2007 11:56 pm - Posted by | Real Life

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: